„Rzeczpospolita”: Patrioty na finiszu - umowa już w marcu?

/
Najprawdopodobniej w marcu podpisana zostanie umowa na dostawy…

Liny lub leszcze z sosem sadzonym

/
Liny lub leszcze z sosem sadzonym.

Lin z grubą kaszą

/
Lin z grubą kaszą.

Lin z kapustą czerwoną lub białą

/
Lin z kapustą czerwoną lub białą.

Liny modro gotowane

/
Liny modro gotowane z sosem ze słoniny.

Turbot gotowany

/
Turbot gotowany.

Sola smażona

/
Sola smażona.

Stokfisz z sosem śmietanowym

/
Stokfisz z sosem śmietanowym.

Stokfisz

/
Stokfisz.

Jesiotr z rusztu

/
Jesiotr z rusztu.

Jesiotrzyna pieczona z sosem musztardowym

/
Jesiotrzyna pieczona z sosem musztardowym.

Jesiotr z sosem rumianym z rodzynkami

/
Jesiotr z sosem rumianym z rodzenkami.

Sandacz pieczony z jajami

/
Sandacz pieczony z jajami.

Sandacz w całości w sosie holenderskim

/
Sandacz w całości z sosem holenderskim.

Sandacz z sosem musztardowym

/
Sandacz z sosem musztardowym.

Łosoś duszony

/
Łosoś duszony.

Łosoś na pieczyste

/
Łosoś na pieczyste.

Łosoś gotowany w całośći

/
Łosoś gotowany w całości.

Łosoś pieczony z rusztu

/
Łosoś pieczony z rusztu.

Węgorz faszerowany

/
Węgorz faszerowany.

Frykas z węgorza na ruszcie

/
Frykas z węgorza na ruszcie.

Pstrąg we własnym smaku

/
Pstrąg we własnym smaku.

Karp z sosem pomidorowym

/
Karp z sosem pomidorowym.

Karp opiekany

/
Karp opiekany.

Karp w winie czerwonym z łuską

/
Karp w winie czerwonym z łuską.

Karp po polsku

/
Karp po polsku.

Ryba duszona w śmietanie z kartoflami

/
Ryba duszona w śmietanie z kartoflami, smaczna.

Ryba po żydowsku

/
Ryba po żydowsku.

File ze szczupaka lub sandacza

/
File można robić z każdej ryby dużej, mającej białe mięso.

Szczupak smażony

/
Szczupak smażony.

Szczupak pieczony z rożna ze śmietaną

/
Szczupak pieczony z rożna ze śmietaną.

Szczupak z szarym sosem postny

/
Szczupak z szarym sosem postny.

Szczupak szpikowany jarzynami

/
Szczupak szpikowany jarzynami.

Szczupak pieczony w słoninie

/
Szczupak pieczony w słoninie.

Szczupak faszerowany z pieca

/
Szczupak faszerowany z pieca.

Szczupak z sosem rumianym

/
Szczupak z sosem rumianym.

Szczupak na rosole burakowym

/
Szczupak na rosole burakowym.

Szczupak z rusztu

/
Szczupak z rusztu.

Szczupak prałatowski z jarzynami

/
Szczupak prałatowski z jarzynami.

Szczupak w łusce

/
Szczupak w łusce z naturalnym smakiem bez przyprawy, do musztar­dy lub chrzanu.

Szczupak z sosem chrzanowym

/
Szczupak z sosem chrzanowym.

Szczupak zapiekany z chrzanem

/
Szczupak zapiekany z chrzanem.

Szczupak do rozmaitych sosów

/
Szczupak do rozmaitych sosów.

Szczupak opiekany z kwaśną kapustą

/
Szczupak opiekany z kwaśną kapustą.

Wiśniak

/
Wiśniak.

Nalewka agrestowa

/
Nalewka agrestowa.

Nalewka wiśniowa

/
Nalewka ta najlepsza świeża i dłużej nad kilka miesięcy przecho­wywać się nie da.

Wodzianka z jagód i owoców

/
Białoruski sposób robienia wodzianki z różnych jagód i owoców.

Kwas chlebowy

/
Kwas z chleba.

Kwas ruski

/
Kwas ruski.

Cydr

/
Cydr.

Kwas miodowy

/
Wyborny kwas miodowy.